Evo kako da pazarite Deathloop i još sedam igara za 12 dolara

Evo kako da pazarite Deathloop i još sedam igara za 12 dolara

Online platforma za igre, Humble Bundle ima sistem mesečne pretplate koji se zove Humble Choice i koji vam omogućava da za 12 dolara svakog meseca dobijete igre koje možete da zadržite zauvek.

Tako je najavljen spisak igara za oktobar i on uključuje AAA igru – Deathloop koja inače košta oko 60 dolara. Pored Deathloop, paket uključuje i Monster Train (First Class – Collectors Edition), The Dark Pictures Anthology: Little Hope, Disciples: Liberation, Maid of Sker, Epic Chef, Railroad Corporation i Golf Gang.

Sve i da vam se nijedna od ovih igara ne sviđa, vredi se pretplatiti samo zbog Deathloop, igre koju mi koristimo za testiranje grafičkih karti i novog hardvera. Deathloop je naslov iza kojeg stoji Arcane Studios, ekipa odgovorna za Dishonored i PREY igre. S obzirom na to da je oktobar Haloween mesec, ne čudi što Humble Bundle uključuje veliki broj horor igara u paket.

Treba imati na umu da sa Humble Choice dobijate pomenute igre, ali i veliki broj drugih igara koji su deo Humble Games kolekcije.Ako vam se sviđa Deathloop, teško da će u skorije vreme biti bolje ponude od ove.